NFPA 61 , استاندارد ایمنی حریق در واحدهای مواد غذایی

دانلود آخرین ویرایش استاندارد NFPA 61 (راهنمای پیشگیری از حریق و انفجار در واحدهای فرآیندی مواد کشاورزی و خوراکی)

NFPA 61 : Standard for the Prevention of Fires and Dust Explosions in Agricultural and Food Processing Facilities

مشخصات فایل / آخرین ویرایش
  • فرمت فایل: PDF
  • زبان نگارش: انگلیسی
  • آخرین ویرایش : 2020
  • تعداد صفحات : 84
  • حجم فایل:  5.5 mb
ثبت سفارش
مجموعه استانداردهای مدیریت کیفیت ایزو پکیج استانداردهای مدیریت کیفیت مجموعه استانداردهاASME پکیج استانداردهای مدیریت کیفیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا